Wat is Powerkiten?

Een Powerkite, ook wel een traction kite genoemd, is een grote vlieger die gemaakt is om kracht te geven. Met deze kracht is het mogelijk om een persoon vooruit te trekken.

 

Powerkiten gaat op techniek en niet zoals veel mensen denken op kracht. Powerkiten vormt de basis voor vele varianten binnen de kitesport. De Powerkites zijn uitgerust met een veiligheidssysteem. Het veiligheidssysteem zorgt ervoor dat wanneer je de bar (stuur mechanisme) los laat de kracht volledig uit de Powerkite gaat. In de les gaan wij hier verder op in.

 

Meer informatie over het materiaal kan je hier vinden.

 

Voor wie is Powerkiten?

Powerkiten is voor mensen die willen ervaren hoe sterk de kracht van de wind kan zijn en opzoek zijn naar een adrenaline kick. Maar ook voor mensen die de basis van de kitesport willen leren en uiteindelijk willen gaan kitesurfen, Kitelandboarden buggyen of zelfs snowkiten. Michaël's Kiteschool raadt wel aan om eerst een Powerkiteles te volgen om de basisvaardigheden van het Powerkiten te leren alvorens je begint aan de andere kite varianten.

 

Powerkiten kan al vanaf 8 jaar.

Powerkiteles

Michaël's kiteschool biedt een 2 uur durende Powerkiteles aan. In deze 2 uur worden o.a. de basisvaardigheden zoals de techniek, veiligheid, omgeving, weersomstandigheden en het opzetten/afbouwen van de vlieger besproken. Afhankelijk hoe snel de leerling vordert wordt de rest van de les vorm gegeven.

 

Het is aan te raden om op onderstaande regels voorbereid te zijn:

  • Trek oude ( warme) kleren aan die vies mogen worden.
  • Neem een paar stevige schoenen mee.

Gratis actiefoto's

Bij elke cursus worden er gratis actie foto's van de leerling gemaakt. De foto's worden na de tijd via de mail opgestuurd.


Prijzen:

Aantal personen: Duur: Prijs per persoon:
1 persoon

2 uur

€ 52,50 incl. btw
2 personen 2 uur € 32,50 incl. btw
3 personen 2 uur € 29,50 incl. btw
4 personen 2 uur € 28,50 incl. btw
5 personen 2 uur € 27,00 incl. btw
6 personen 2 uur € 26,50 incl. btw
7+ personen 2 uur Neem contact op voor een offerte.

Ozone erkende kiteschool:Deel Michaël's Kiteschool op social media:

email: contact@michaels-kiteschool.nl    telefoon: 06-83995791      KVK: 70406197          BTW: NNL002309620B11