Over Mij

Powerkiten , Flyboarden , Kitesurfen , Michaël's Kiteschool , Michaels-kiteschool.nl , Michaël Meenderink , vliegeren

Hoi!

 

Ik ben Michaël Meenderink, 29 jaar oud en woonachtig in Menaldum.

 

Toen ik in de zomer van 2007 op het strand in west Frankrijk mensen zag kitesurfen was ik meteen "verliefd".

 

Na deze vakantie heb ik vrijwel direct mijn eerste Powerkite aangeschaft. Dit was in het begin geen succes en toen heb ik besloten om lessen te nemen. Bij deze lessen heb ik een goede basis gevormd voor de rest van mijn kite carrière. In het voorjaar van 2008 heb ik mijn eerste Flyboard aangeschaft. Met vallen en opstaan heb ik het Flyboarden onder de knie gekregen en al snel kon ik mijn eerste sprongetjes landen. Één van mijn tofste ervaringen was toch wel de "KLB Open" op het Tempelhof in Berlijn. Een internationale Flyboard wedstrijd in hartje Berlijn.

 

In de zomer van 2011 ben ik naast het Flyboarden ook begonnen met Kitesurfen. 

 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de sport. Ik heb veel mooie momenten meegemaakt,maar helaas ook ongelukken gezien. Dit is jammer want met de juiste begeleiding is het juist een hele veilige sport. Vaak willen mensen te snel, krijgen ze onjuist advies, schaffen ze het verkeerde model en formaat kite aan of gaan zij met verkeerde weersomstandigheden het water op.

 

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je de basisvaardigheden van het kiten goed beheerst je veel meer plezier uit de sport haalt. Daarnaast zorgen de basisvaardigheden voor een veiligere omgeving voor jou en je mede kite liefhebbers. Met deze gedachte ben ik Michaël's kiteschool begonnen, waarbij de cursist centraal staat en de kwaliteit voor de kwantiteit gaat.

 

Het leuke aan de kitesport is dat elke sessie uniek is doordat factoren als de wind en het getij elke keer anders zijn. Ook leer je veel verschillende soorten mensen kennen die allemaal dezelfde passie hebben.

 

Ik hoop dan ook dat ik nog meer mensen enthousiast kan maken met deze fantastische sport!

 

Aloha,

Michaël Meenderink


Ozone erkende kiteschool:Deel Michaël's Kiteschool op social media:

email: contact@michaels-kiteschool.nl    telefoon: 06-83995791      KVK: 70406197          BTW: NNL002309620B11